GSTC Hållbar Turismkurs
Stockholm, Sverige, 22-23 april 2024

GSTC ST Course Swedish

Förkonferensutbildning: GSTC Hållbar Turismkurs

Datum: 22-23 april 2024
Plats: Skånska gruvan
Language: Svenska (Om du vill delta i kursen på engelska, se här)

GSTC Utbildning i Hållbar Turism ger kunskap och verktyg för att förbättra hållbarhetspraxis inom resor och turism. Utbildningen täcker GSTC-kriterierna, de globala grundstandarderna för hållbarhet inom resor och turism, och ger bästa praxis för företag och destinationer.

Med en djup förståelse för GSTC-kriterierna kommer du kunna fatta informerade beslut om hur du implementerar hållbarhetspraxis för ditt företag eller din destination och vara redo att utveckla handlingsbara policys och praxis för hållbar turism för din organisation.

Schema

Den tvådagars klassbaserade utbildningen kombinerar presentationer, gruppdiskussioner och övningar med praktiska insikter om GSTC-branschkriterierna och GSTC-destinationskriterierna samt handfasta steg för att tillämpa kriterierna.

Se hela agendan här.

Prov och certifikat

Sustainable Tourism CourseUtbildning i Hållbar Turism. Genom att slutföra denna tvådagarsutbildning uppfyller du
utbildningskraven för att få GSTC Professional Certificate in Sustainable Tourism.

När du har slutfört kursen har du möjlighet att ta GSTC Sustainable Tourism Training Exam.
Provet sker online och du har 4 veckor efter kursen att lämna in det. Om du klarar provet
(75% och över är godkänt), kommer du att få ett professionellt certifikat i hållbar turism av
GSTC. Certifikatet visar din kunskap om standarder och praxis för hållbar turism.

>> Läs mer om GSTC Professional Certificate in Sustainable Tourism

Utbildning

Jeppe Klockareson

Jeppe Klockareson brinner för resor, natur och hållbarhetsfrågor och har arbetat inom turism sedan 2004 med fokus på ekoturism och ansvarsfull turism. Han har haft tidigare befattningar på Basecamp Explorer Sverige och STA Travel Nordic, som VD och produktchef
och är ägare och grundare av Fair Travel. Fair Travel är engagerade i hållbar turism och reseprinciper och erbjuder rådgivning och konsultation, försäljnings- och marknadsföringsstöd, föreläsningar, keynote-tal och projektarbete. Han har varit avgörande för att utveckla specialiserade utbildningsprogram för hållbar turism för yrkesverksamma inom resebranschen i samarbete med högre yrkesutbildningar i Sverige. Han är en återkommande lärare och talare både i och utanför Sverige, om utbildningsworkshops och kapacitetsuppbyggnad för hållbar turismutveckling.
Jeppe är nuvarande styrelseledamot i Svenska Ekoturismföreningen och han har uppdrag i styrgrupperna för olika turistutbildningar. Jeppe är också arrangör av flera evenemang och forum för hållbar turismutveckling tidigare Registreringsdetaljer

Registration Details

Utbildning + Konferens

  • Registreringsavgiften för konferensdeltagare är 355 USD per person.
  • Registrations to the conference are closed – you can join the waitlist.

Endast utbildning

  • Registreringsavgiften för utbildning, om du inte deltar i konferensen, är 455 USD per person för GSTC-medlemmar och 495 USD för icke-medlemmar.
  • För att registrera dig separat för utbildningen ENDAST, fyll i detta registreringsformulär.

Vad ingår?

  • Som en del av din registrering kommer du att få utbildningsmaterial som tillhandahålls före kursen; lunch och kafferaster under träningsdagarna; och ett Slutfört Certifikat som bekräftar din närvaro i klassen.
  • Resa och tillhörande kostnader ingår INTE i registreringsavgiften. Deltagare ansvarar för att ordna sin egen resa till och från platsen samt boende under träningsdagarna. För att boka ett rum till rabatterat pris på ett av de officiella hotellen, se här. 
  • Observera: Registreringsavgiften för provet (75 USD per person) ingår INTE i ovanstående registreringsavgift. Om du vill ta provet efter utbildningen, välj tillägget “Prov & Certifikat” när du registrerar dig. Du kommer också ha möjlighet att anmäla dig till provet efter kursen.

Rabatterade alternativ

  • Grupprabatt (endast tillämplig för GSTC-medlemmar som deltar i GSTC2024 Conference): För grupper om 5-10 deltagare finns ett reducerat registreringsalternativ tillgängligt (335 USD per person). Om du vill anmäla dig som en grupp om 5 personer eller fler, kontakta oss (training@gstcouncil.org) för mer information.
  • Behovsbaserad rabatt: För studenter (för närvarande inskrivna på heltid i ett universitetsprogram) och yrkesverksamma med verkliga behov finns ett begränsat antal behovsbaserade rabatter tillgängliga (295 USD per person). Se ansökningsformuläret här.
GSTC 2024 Sweden
GSTC2024 Sweden will bring together international and domestic tourism stakeholders involved in the development and promotion of sustainable travel & tourism; including public sector, hotels, tour operators, corporates, OTAs, academia, development agencies, NGOs, consultants, and more.